Notícies

19/05/2021

Vols passar un estiu en gran??? Apunta’t al campus d’anglès i pàdel!🇺🇸🎾

Amb col.laboració de l'Acadèmia A+ Reus unim l'esport i l'aprenentage de l'anglès de manera dinàmica, divertida i funcional!

Incripcions: Acadèmia A+ Reus (672652470) i Padelx4 Reus (695366170)

04/05/2021

Con muchas ganas anunciamos que a partir del domingo estaremos abiertos de las 9 de la mañana hasta las 11 de la noche! 

 • ¡Vuelven las cañas  y las cenas en el bar! El domingo se levantan las restricciones y ya se podrá consumir en el bar.
 • ¡Vuelven las pistas a partir de las 21h! Los clientes que tenían las pistas fijas a partir de las 20:30h, las seguirán teniendo, a menos que comuniquen al club lo contrario.

¡En breve tendremos mucho más! ¡El Bar Rock Cafe traerá muchas novedades y sorpresas!

07/02/2021

Hola a tots i totes! El dilluns tornem a obrir les instal·lacions!💪🏽 
⏰L’horari pàdel: 9-21:30h
⏰Bar: 9-10:30am i 13-16:30h (resta horari, per emportar)
❗️Les pistes fixes i les classes quedaran reservades tal i com estaven abans de l’últim tancament (podeu consultar-les a l’agenda de l’app Padelx4 Reus)

Tenim moltes ganes de tornar-vos veure! 😊🎾💪🏽

¡Abre partidos! ¿Quieres jugar?
📲App—> Padelx4 Reus
📲695366170
www.padelx4reus.com

19/11/2020

Hola a tots i a totes!

Segons la informació donada per la roda de premsa de la Generalitat de Catalunya, es preveu que obrin els clubs de pàdel indoor aquest dilluns dia 23 de novembre. Aquesta informació serà publicada amb detall al DOGC aquesta matinada. Demà us tornarem a informar sobre les mesures que ens indiquin, però de moment, ja teniu la web i l’app per poder reservar pistes! 

Esperem veure-us ben aviat! 

❗️Si vols reservar pista, et pots baixar la nostra aplicació, és molt fàcil d’utilitzar: 
📲iPhone: https://apps.apple.com/es/app/padelx4-reus/id1502081333?l=en 
📲Android: https://play.google.com/store/apps/details?
❗També podeu fer les gestions des de la nostra pàgina web www.padelx4reus.com!
✅Podreu reservar pistes i veure la disponibilitat
✅Obrir partits i apuntar-vos a partits oberts
✅Rebreu una notificació quan el partit estigui tancat i veureu qui s’ha apuntat
✅✅✅I mooooolt més
❗❗❗❗❗IMPORTANT: CAPS DE SETMANA NOMÉS ES FARAN RESERVES I MUNTARAN PARTITS PER L’APLICACIÓ O LA WEB❗❗❗❗
📲App—> Padelx4 Reus
📲695366170
www.padelx4reus.com

29/10/2020

Degut a les nova normativa comunicada avui 29 d’octubre del 2020 i prevista de ser publicada al DOGC aquesta matinada, es tanquen tots els centres esportius durant la previsió de 15 dies. A partir de demà 30 d’octubre quedaran totes les reserves anul·lades fins nou avís. Esperem que passi aviat i us enviem ànims a tots!

 

Padelx4 Reus

19/08/2020

🔛Escola de Pàdel 2020-21!

📅 Data d’inici: 21/09/2020
📅 Data fi: 28/06/2021
📉Escola per nivells!

🟢Grups per nivell 0, així que si no has jugat mai a pàdel, ara tens una bona excusa per començar!

🟣Escola Infantil i d’Adults!

🔵Tècnica, perfeccionament, posicionament...

La “vuelta al cole” està aquí! T’apuntes?? 

❗️Places i grups limitats!

27/05/2020

¡VUELTA A LA NORMALIDAD!

 

Os informamos que a partir del lunes 1 de junio volveremos a la normalidad del club siguiendo las medidas de sanidad establecidas según las fases de desescalada. Si hay algún cambio por parte del Gobierno en las medidas, se modificará este comunicado.

 

 1. A partir del 25 de mayo del 2020 se pueden jugar dobles (4 personas por pista). Las reservas fijas de esta semana se han anulado y quedan pistas libres para que podáis reservar.

 

 1. A partir del 1 de junio vuelven a activarse las reservas fijas tal y como estaban antes del confinamiento y las clases particulares y entrenos de grupo. Si ya os habéis bajado la app (Padelx4 Reus), podéis comprobar vuestras reservas fijas y clases en el apartado agenda.

 

 1. Solo se podrá hacer deporte con cita previa (el club se reserva el derecho a no poder ofrecer sus servicios si no se ha reservado con 24h de antelación). Podéis reservar por la app Padelx4 Reus (disponible en PlayStore y AppStore), por la web www.padelx4reus.com o por whatsapp/teléfono 695366170. Si os faltan jugadores podéis utilizar el sistema play de la aplicación. ¡También nos podéis contactar por whatsapp!

 

 

 1. La duración de la práctica deportiva será de 1,5h (se acabará el partido un par de minutos antes para poder cumplir con evitar aglomeraciones).  

 

 1. Se pondrán a disposición de los clientes geles higienizantes homologados por el Ministerio de Salud en la entrada del establecimiento y en las pistas para que los usuarios puedan hacer uso de ellos. La obligatoriedad del uso de mascarilla en espacios públicos cuando no se puedan asegurar los 2m de distancia social está decretada por el Gobierno, así que las personas que vayan al club deberán disponer de una pero su uso NO es obligatorio durante el juego o cuando se está en el bar consumiendo. Esta y cualquier otra medida por parte del Gobierno obligatoria deberá ser seguida por todos los jugadores y clientes.

 

 

 1. El bar estará abierto tanto en el interior como en el exterior (mesas de máximo 15 personas con reserva, separadas a 2m de distancia entre ellas) y se tomarán las medidas de sanidad establecidas.

 

 1. Los vestuarios podrán utilizarse (las duchas por el momento no, avisaremos cuando esto cambie) y el WC se usará de forma individual y con uso de desinfectante después de cada uso.

Tenemos muchas ganas de volver a veros y acabar con la situación que estamos pasando, es por eso que os pedimos que se respete la normativa en la que nos vemos envueltos por esta situación del Covid-19.

 

27 de mayo del 2020

Dirección Padelx4 Reus

14/05/2020

¡Nuestra nueva app permite crear un ranking de los jugadores del club! ¡El club pondrá los niveles y a medida que los jugadores vayan disputando partidos y anotándolos en la app, el programa irá modificando el nivel según los partidos ganados y perdidos! ¡Habrá premios al final de cada temporada para las primeras posiciones del ranking! 

Explicación de niveles de pádel:

NIVEL 1.0

12/05/2020
Comunicado 25/05

Hola a tots i totes!

Ens fa molta il.lusió presentar-vos la nova aplicació que utilitzarem per fer reserves i obrir partits. Com a usuaris, una vegada donats d'alta, us haureu de comunicar amb el club per tal que us assignin un nivell de pàdel (explicació sota). Si no teniu nivell assignat no podreu crear o apuntar-vos als partits oberts! 

Avantatges de ser usuari de l'app:

 • Reservar pista i veure la disponibilitat des de l'app.
 • Decidir si voleu pagar la vostra part de pista per l'app o quan vingueu a jugar! (opció no disponible per partits oberts)
 • Crear un partit obert on els altres usuaris es puguin apuntar.
 • Apuntar-vos a un partit obert. Podeu escollir la posició a la pista en la què jugueu!
 • Comunicació pel xat amb altres usuaris i comunicació privada entre els membres d'un partit.
 • Decidir si el partit que jugareu puntuarà en el ranking del club (segons victòries o derrotes l'algoritme modificarà el vostre nivell).
 • Com a alumne, el vostre "bono" de classes serà virtual i sabreu en tot moment quantes classes heu fet i quantes us en queden! 
 • En l'apartat d'agenda tindreu la vostra programació dels partits personals en els què estigueu apuntats. 
 • Podeu enviar sol-licituds d'amistat per poder xatejar i convidar els vostres compis de pàdel a jugar.
 • En l'apartat de perfil podeu activar les alertes de partides obertes posant l'horari en el què podeu jugar.

Gaudireu de totes les novetats, americanes, tornejos i events que farem al club, i molt més! Esperem que us agradi!

18/03/2020

Chicos y chicas: estas son las PAREJAS que FALTAN para cerrar el cuadro del TORNEO DEL JAMÓN! Las inscripciones cierran hoy miércoles! Te lo vas a perder??? 

«  1  »